Răspuns :
Răspuns:
=30+(60-6x(7+4)-6)
=30+(60-6x11-6)
=30+(60-66-6)
=30-12
=18
Explicație pas cu pas:
Raspuns:
d) 30+[60-6×(63:9
+36:9)-6] ; 30+[60-6×(7+4)-6] ; 30+(60-6×11-6) ; 30+(60-66-6) ; 30+(-12) ; 18
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.