Răspuns :
Răspuns:
4
Explicație pas cu pas:
[3*(26-20)+9]:9+15:(5+10)=(3*6+9):9+15:15=27:9+1=3+1=4
Răspuns:
4
Explicație pas cu pas:
[3×(2×13-4×5)+18:2]:9+15:(45:9+2×5)=
=[3×(26-20)+9]:9+15:(5+10)
=[3×6+9]:9+15:15
=[18+9]:9+1
=27:9+1
=3+1
=4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.