Răspuns :
a - b = 48
a : b = 3 rest 2
a = 3b + 2
a - b = 48
a = 3b + 2
înlocuim....
3b + 2 - b = 48
2b = 48 - 2
2b = 46
b = 46 : 2
b = 23
a = 3b + 2
b = 23
înlocuim....
a = 3 × 23 + 2
a = 69 + 2
a = 71
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.