Răspuns :
Răspuns:
delta=(-7)^2 - 4 • 4 • 3
delta=49-48
delta=1
x1=7-1/8=6/8=3/4
x2=7+1/8=1
Raspuns:
4x²-7x+3=0 ; x(4x-3)-(4x-3)=0 ; (4x-3)(x-1)=0 ; x¹=3/4 ; x²=1 ; S={3/4,1}
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.