👤

ce trebuie pus in locul punctelor in egalitatea:
(2x-3)^2=4x^2-12x+......


Răspuns :

Răspuns:

(a-b)^2 = a^2 - 2ab + b^2

(2x-3)^2 = 4x^2 - 12x + 9

Răspuns:

4x²-12x+9=(2x-3)²;   9

Explicație pas cu pas:

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari