Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
ax-ay+bx-by=15
a(x - y) + b(x - y) = 15
(x - y)(a + b) = 15
a + b = 15/(x - y) = 15/3 = 5
Răspuns:
a+b=5
Explicație pas cu pas:
a(x-y)+b(x-y)=(x-y)(a+b)
x-y=3 3(a+b)=15 ⇒ a+b=5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.