Răspuns :
Răspuns:
X³+3X²-9X-27=X²(X+3)-9(X+3)==(X+3)(X²-9)=(X+3)²(X-3)
Explicație pas cu pas:
Raspuns:
x³+3x²-9x-27 ; x²(x+3)-9(x+3) ; (x+3)(x²-9) ; (x+3)(x-3)(x+3) ; folosim formula a²-b²=(a-b)(a+b) ; (x+3)²(x-3)
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.