Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas: 2 a) F'(x)=f(x) ,∀ x ∈ R
F'(x)= x'*[tex]e^{x}[/tex]+[tex]e^{x}[/tex]*x ->>Se da factor comun ->>>F'(x)=[tex]e^{x}[/tex](x+1) =f(x)..
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.