Răspuns :
7 + 7 : { [ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 - 7 } = 14
7 : { [ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 - 7 } = 14 - 7
7 : { [ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 - 7 } = 7
[ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 - 7 = 7 : 7
[ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 - 7 = 1
[ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 = 1 + 7
[ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 = 8
7 + 7 × ( 7 + b ) = 8 × 7
7 + 7 × ( 7 + b ) = 56
7 × ( 7 + b ) = 56 - 7
7 × ( 7 + b ) = 49
7 + b = 49 : 7
7 + b = 7
b = 7 - 7
b = 0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
7 + 7 : { [ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 - 7 } = 14
7 : { [ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 - 7 } = 14 - 7
7 : { [ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 - 7 } = 7
[ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 - 7 = 7 : 7
[ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 = 1 + 7
[ 7 + 7 × ( 7 + b ) ] : 7 = 8
7 + 7 × ( 7 + b ) = 8 × 7
7 × ( 7 + b ) = 56 - 7
7 + b = 49 : 7
7 + b = 7
b = 7 - 7
b = 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.