👤

3x×(2×x+0,4)-1,8x=0,3+9​

Răspuns :

Răspuns:6x + 1,2 - 1,8x = 0,3x + 9  

4,2x + 1,2 = 0,3x + 9  

4,2x - 0,3x = 9- 1,2  

3,9x = 7,8  

x = 7,8 / 3,9  

x = 2

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari