Răspuns :
Răspuns:
+3 si -3
Explicație pas cu pas:
x^2 - 9 =0 ---> x^2=9 ---> x1 ( prima radacina ) = 3 si x2 (a doua rad ) =-3.
Explicație pas cu pas:
[tex]x {}^{2} - 9 = 0 \\ (x - 3)(x + 3) = \\ 0 \\ x - 3 = 0 \\ x = 0 + 3 \\ x = 3 \\ \\ x + 3 = 0 \\ x = 0 - 3 \\ x = - 3 \\[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.