Răspuns :
Răspuns:
(5x)^2 - 2^ 2
Aplicam formula a^2-b^2 = (a-b)•(a+b)
=> (5x-2) • ( 5x+2)
Raspuns:
(5x-2)(5x+2)
Explicație pas cu pas:
(5x)^2-2^2
(5x-2)(5x+2)
=>
AM FOLOSIT FORMULA a^2-b^2=(a-b)(a+b) si am descompus expresia
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.