Răspuns :
Răspuns:
=(2x-7y)(2x+7y)
=x2-x+6x-6= x(x-1)+6(x-1)=(x+6)(x-1)
Explicație pas cu pas:
4x² - 49y² = (2x + 7y)·(2x - 7y)
x² + 5x - 6 = x² - x + 6x - 6 = x·(x - 1) + 6·(x - 1) = (x - 1)·(x + 6)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.