Răspuns :
a+b=11 => (a+b)^2=11^2 = 121
dar (a+b)^2=a^2+b^2+2ab=65+2ab=121
2ab=56 => ab=28
Răspuns:
28
Explicație pas cu pas:
a² +b² +2ab -2ab =65
(a+b)² -2ab=65
11² -2ab = 65
2ab = 121 - 65
2ab =56
a*b=28
succes !
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.