👤

să se rezolve în Z ecuația :(x+3)(y-3)=7​

Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

7 = 1 x 7; 7 x 1; -1 x -7; -7 x -1

x + 3 = 1         x = -2

y - 3 = 7          y = 10

_______

x + 3 = 7          x = 4

y - 3 = 1           y = 4

________

x + 3 = -1           x = -4

y - 3 = -7           y = -4

__________

x + 3 = -7        x = -10

y - 3 = -1         y = 2

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari