Răspuns :
Răspuns:-1
Explicație pas cu pas:
scrie expresiile sub forma exponențială cu baza 3 si iti vine -3 la puterea 30 împărțit la 3 la puterea 30 = -1
Răspuns:
1 este rezultatul.
Explicație pas cu pas:
27^10 = 3^30
(-9)^15 = (-3)^30 = 3^30 (exponentul este par)
asa ca 3^30/3^30 = 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.