Răspuns :
Explicație pas cu pas:
|x-0,(3)|=1
|x-3/9|=1
|x-1/3|=1
x-1/3=1
x-1/3=-1
x=4/3
x=-2/3 => Solutiile finale sunt x¹=-2/3 , x²=4/3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
| x - 3/9 | = 1
1.
(x-1/3 ) =1
3x -1 =3
3x = 4
x = 4/3 (solutia 1 )
2.
- (x - 1/3) =1
- x + 1/3 = 1
-3x +1 = 3
3x= -3+1
x= - 2/3 ( solutia 2)
Succes !
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.