Răspuns :
C = 7/6 - 7/3 - 7/2 - 1/6 + 1/3 + 1/2
C = 7/6 - 1/6 + 1/3 - 7/3 + 1/2 - 7/2
C = (7-1)/6 + (1-7)/3 + (1-7)/2
C = 6/6 - 6/3 - 6/2
C = 1-2-3
C = -4
Explicație pas cu pas:
C=7/6-7/3-7/2-1/6+1/3+1/2
C=7-1/6+-7+1/3+-7+1/2
C=6/6+-6/3+-6/2
C=1-2-3
C=-4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.