Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(6-x) / (12-2x) = (6-x) / 2(6-x) = 1/2.
(x² - 2x) / (x² - 4) = x(x-2) / (x-2)(x+2) = x/(x+2)
6-x totul supra 12-2x
6-x/2(6-x)
simplifi fractie ( 6-x cu 6-x =1 )
si ne mai ramane supra 2 => =
1/2=0,5
x^2-2x/x^2-4
x(x-2)/(x-2)(x+2)
x/x+2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.