Răspuns :
Răspuns:
n=16+m
16+m+m=46
2m=46-16
2m=30
m=15
n=16+15=31
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
m+n=46
-m+n=16
-------------- +
/ 2n=62 ⇒ n=62/2 ⇒ n=31
m+n=46 ⇒ m=46-n ⇒ m=46-31 ⇒ m=15
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.