Răspuns :
Răspuns:
2/3
Explicație pas cu pas:
(3/3 - 5/3)² · 3/2=
=(-2/3)² ·3/2=
=4/9 · 3/2=
=12/18
=2/3
Răspuns:(1 - 5/3)² · 3/2 = (-2/3)² ·3/2 = 4/9 ·3/2 = 2/3
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.