Răspuns :
Răspuns:
C)pornebsc de la faptul ca E(x)=x²+6x+10=>
E(a)=a²+6a+10=a²+6a+9+1=(a+3)²+1>0 deoarece
(a+3)²≥0 ca numar la patrat
1>0 Deci suma lor e >0 ∀a∈R
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.