Răspuns :
90 - ( 35 + 7 ) : 6 =
90 - 42 : 6 =
90 - 7 = 83
( 39 + 24 ) : 7 + 18 =
63 : 7 + 18 =
9 + 18 = 27
( 81 : 9 + 18 ) : 3 =
( 9 + 18 ) : 3 =
27 : 3 = 9
Bună!
90-(35+7):6=
90-42:6=
90-7=83
(39+24):8+18=
63:8+18=
8+18=26
(81:9+18):3=
(9+18):3=
27:3=9
90-(35+7):6=
90-42:6=
90-7=83
(39+24):8+18=
63:8+18=
8+18=26
(81:9+18):3=
(9+18):3=
27:3=9
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.