Răspuns :
Explicație pas cu pas:
L = 69 m
l = 1/3 × 69 m
l = 1/1 × 23 m
l = 23 m
P = 2(69 m + 23 m)
P = 2 × 92 m
P = 184 m
A = 69 m × 23 m
A = 1587 m^2
L(lungimea) =69 m
l(latimea) =1/3×69
=> l=69/3
l=23
A=69×23
A=1587
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.