👤

Daca ab-ac=9 si a=3. Aflati b-c

Răspuns :

ab-ac=9;a(b-c)=9;b-c=9:a=9:3=3

ab - ac = 9

a(b - c) = 9

3(b - c) = 9

b - c = 9 : 3

b - c = 3

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari