Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
b = √(9 - 2·6√3 + 12)² = I3 - 2√3I = 2√3 - 3
deci media geometrică a celor două numere va fi
√((2√3 + 3)(2√3 - 3)) = √(12 - 9) = √3.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.