Răspuns :
Răspuns:
la prima solutia este x+2
la a doua {-3, -1, 1, 3, 5}
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
f(-1)=-1+2=1 ; f(1)=1+2=3 ; f(x)=x+2 ;
Explicație pas cu pas:
b) f(-2)=-2×(-2)+1=4+1=5 ; F(-1)=2+1=3 ; f(0)=0+1=1 ; f(1)=-2+1=-1 ; f(2)=-4+1=-3 ; {-3 ;-1 ;1 ;3;5 }
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.