Răspuns :
-3x+5+6(-x+1)=-4(x+6)
-3x+5-6x+6= -4x-24
-3x-6x+4x= -24-6-5
-5x= -35
x= -35/-5
x= 7
-3x+5+6(-x+1)=-4(x+6)
-3x+5-6x+6=-4x-24
-3x-6x+4x=-24-6-5
-9x+4x=-35
-5x=-35 / : (-5)
x=+7
Succes
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.