Răspuns :
Răspuns:[-7+(-3)•(-4)]•[5-6:(+2)]-11=(-7+12)•(5-3)-11=5•2-11=10-11=-1
Sper sa iti fie de ajutor !!!
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
[-7+(-3)×(-4)]×[5-6÷(+2)]-11=
(-7+12)×(5-3)-11=
5×2-11=
10-11=
=-1
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.