Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(x^2+2x+1) + ( x^2-2x+1) =
x^2+2x+1+x^2-2x+1=
( se simplifica -2x cu +2x)
2x^2 + 2 = 2(x^2 + 1)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
( x+1)² + (x-1)² =
x² +2x +1 +x² -2x+1 =
2x² +2=
2(x²+1 )
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.