Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2x2+2-2÷2x2)x(2x2-2÷1)xh=8x8÷8x10
(4+2-1x2)x(4-2)xh=64÷8x10
(4+2-2)x2xh=8x10
4x2xh=80
8xh=80
h=80÷8
h=10
( 2 × 2 + 2 - 2 : 2 × 2 ) × ( 2 × 2 - 2 : 1 ) × h = 8 × 8 : 8 × 10
( 4 + 2 - 1 × 2 ) × ( 4 - 2 ) × h = 64 : 8 × 10
( 6 - 2 ) × 2 × h = 8 × 10
4 × 2 × h = 80
8 × h = 80
h = 80 : 8
h = 10
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.