La 6 faci asa f(1)=0 , f(1)= 1+a+b+1 = 0 deci a+b=-2 , la f derivat de ( 1) ca e radacina dubla scrii 100x^99 +99ax^98 +b=0 fprim de 1=0 deci 99a+b+100=0 si din cele 2 ecuatii cu a si b rezulta ca a=-1 si b=-1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.