Răspuns :
ax - ay + bx - by = -15
a(x-y) + b(x-y) = -15
(a+b)(x-y) = -15
3(a+b) = -15
a+b = -5
Răspuns: a + b = - 5
Explicație pas cu pas:
ax - ay + bx - by = - 15 si x - y = 3
a ( x - y ) + b ( x - y ) = - 15
( x - y ) ( a + b ) = - 15
3 × ( a + b ) = - 15
a + b = - 15 : 3
a + b = - 5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.