Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
A(1,2) ∈ Gf =>a + b = 2
B(-1,1) ∈ Gf => -a + b = 1
2b = 3 => b = 3/2
a = 2 - b => a = 2 - 3/2 => a = 4/2 - 3/2 = 1/2
f(x) = x/2 + 3/2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.