Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a+b-c=68 ⇒ a=68+c-b
b+c-a=98 ⇒ b=98+a-c ⇒ b=98+68+c-b-c ⇒ 2b=166 ⇒ b=83
a+c-b=82
68+c-b+c-b=82
2c=82-68+2b
2c=14+166 ⇒ 2c=180 ⇒ c=90
a=68+90-83 ⇒ a=75
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a+ b - c + a + c - b=68+82
2a=150
pentru ca: +b-b= 0 si + c-c= 0
si rezulta :
a=150:2= 75
a + c -b +b +c -a = 82 +98
2c= 180
c=180 :2= 90
din a+b-c =68 rezulta ca:
75+b -90=68
b= 68+90-75= 83
Raspuns :
a=75
b=83
c=90
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.