Răspuns :
Răspuns:
a) x^2 - 4x - 5=x^2 - 5x + x - 5 =x(x - 5) +1(x - 5) =(x - 5)(x + 1)
b) x^2 - 4x - 21= x^2 -- 7x +3x - 21= x(x-7) +3(x - 7) =(x - 7)(x + 3)
c) x^2 - 6x - 27= x^2 -9x + 3x -27= x(x-9) + 3(x- 9)= (x-9)(x+e3)
Explicație pas cu pas:
a)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.