Răspuns :
1-1/5-3/5=1+-1-3/5=1+-4/5=5-4/5=1/5
1-4/9-2/9=1+-4-2/9=1+-6/9=1+-2/3=3-2/2=1/3
1-1/5 - 3/5= 5/5 - 1/5 - 3/5= (5-1-3)/5=1/5
1-4/9-2/9= 9/9 - 4/9 - 2/9=(9-4-2)/9=3/9 = 1/3
1-4/9-2/9= 9/9 - 4/9 - 2/9=(9-4-2)/9=3/9 = 1/3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.