Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) 9(x-2) = - 63 l : 9
x - 2 = - 7
x = - 7 + 2
x = - 5 ∈ Z
___________________
SAU:
9 ( x-2) = - 63
9 x - 18 = - 63
9 x = - 63 + 18
9 x = - 45
x = ( - 45 ) : 9
x = - 5 ∈ Z
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.