Răspuns :
[tex]x {}^{3} - 2x - 4x - 4 + 3x - 6 - x {}^{3} = - 3x - 10[/tex]
[tex]( \sqrt{3} + \sqrt{2} )( \sqrt{3} - \sqrt{2} ) - (3 + 2 \sqrt{3} + 1) + 2 \sqrt{3} = ( \sqrt{3} + \sqrt{2} )( \sqrt{3} - \sqrt{2} ) - (4 + 2 \sqrt{3}) + 2 \sqrt{3} =( \sqrt{3} + \sqrt{2} )( \sqrt{3} - \sqrt{2} ) - 4 - 2 \sqrt{3} + 2 \sqrt{3} = 3 - 2 - 4 = - 3[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.