Răspuns :
7x - 7 = 6 - 3(x + 1)
7x - 7 = 6 - 3x - 3
7x + 3x = 6 - 3 + 7
10x = 10
x = 1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
7x-7=6-3(x+1)
7x-7=6-3x-3
7x+3x=6+7-3
10x=13-3
10x=10
x=10/10
x=1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.