Răspuns :
Răspuns: 133
Explicație pas cu pas:
[23+45-29+(90:9+93-56)+67]=
=23+45-29+(10+93-56)+67=
=23+45-29+(83-56)+67=
=23+45-29+27+67=
=39+27+67=
=66+67= 133
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[23+16+(10+93-56)+67]=39+47+67=153
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.