Răspuns :
x√(3-2√3)² = 6√3-9
x|3-2√3| = 6√3-9
x(2√3-3)= -3(3-2√3)
=> -x(3-2√3) = -3(3-2√3)
=> x = 3 => S = {3}
2√3 > 3 |² => 12 > 9 (A) =>
=> |3-2√3| = 2√3-3
x|3-2√3| = 6√3-9
x(2√3-3)= -3(3-2√3)
=> -x(3-2√3) = -3(3-2√3)
=> x = 3 => S = {3}
2√3 > 3 |² => 12 > 9 (A) =>
=> |3-2√3| = 2√3-3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.