Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
234 + [( 88 : 4 + j ) - 78 : 6 ] x 23 = 809
[( 22 + j ) - 78 : 6 ] x 23 = 809 - 234
[ ( 22 + j ) - 78 : 6 ] x 23 = 575
[ ( 22 + j ) - 78 : 6 ] = 575 : 23
[ ( 22 + j ) - 78 : 6 ] = 25
( 22+ j ) - 13 = 25
22 + j = 25+13
22 + j = 38
j = 38-22
j = 16
234 + [ ( 88 : 4 + j ) - 78 : 6 ] × 23 = 809
234 + [ ( 22 + j ) - 13 ] × 23 = 809
[ ( 22 + j ) - 13 ] × 23 = 809 - 234
[ ( 22 + j ) - 13 ] × 23 = 575
( 22 + j ) - 13 = 575 : 23
( 22 + j ) - 13 = 25
22 + j = 25 + 13
22 + j = 38
j = 38 - 22
j = 16
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.