Răspuns :
a.2^2-2/3*2+1=4-2/6+1=2/7
b.radical din 3^2-2/3*radical din 3+1=1/3*radical din 3+1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x = 2
(4-2)/(6+1) = 2/7
x = rad(3)
(3 - 2)/(3rad(3)+1) = 1/(3rad(3)+1) = 3rad(3)-1/26
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.