Răspuns :
Răspuns:
(4x-1)*29=(2x+3)*23
116x-29=46x+69
116x-46x=69+29
70x=98
x=98/70=1 întreg 9/35
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2x+3/4x-1=29/23
29(4x-1)=23(2x+3) 116x-29= 46x+49 116x-46x=29+49
70x=78 x=39/35
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.