Răspuns :
Răspuns:
x²+4x-2x-8=x(x+4)-2(x+4=(x+4)(-2) ; x²-5x+3x-15=x(x-5)+3(x-5)=(x-5)(x+3)
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
b. x²+2x-8 = x²+4x-2x-8 = x(x+4)-2(x+4)=(x-2)(x+4)
c. x²-2x-15 = x²-5x+3x-15 = x(x-5)+3(x-5) = (x-5)(x+3)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.