Răspuns :
e) 182^2 - 181 ori 182 =
182 ( 182 - 181 ) =
182 ori 1 = 182
f) 48^2 - 47 ori 48 - 48 =
48 ( 48 - 47 - 1 ) =
48 ori 0 = 0
a) 182 (182 - 181) = 182 • 1 = 182
b)48 (48 - 47 - 1) = 48 (48 -48) = 48 • 0 = 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.