👤

3(x+1)+a(x+1)=

-4a(x+1)+2b(x+1)=

(x+1)·x+3·(x+1)=

(x+1)(x-2)+(x+1)(2x+3)=

(a-2)(x+1)+4a(x+1)=

(x+1)(6x-7)-(6x-8)(x+1)=

DAU COROANA!!!
Va roog, e urgeeent​


Răspuns :

(x+1)(3+a)

(x+1)(2b-4a)=2(x+1)(b-2a)

(x+1)(x+3)

(x+1)(x-2+2x+3)=(x+1)(3x+1)

(x+1)(a-2+4a)=(x+1)(5a-2)

(x+1)(6x-7-6x+8)=(x+1)

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari