Răspuns :
a) 3×2×7=6×7=42
40:5:4=8:4=2
b) 4×2×7=8×7=56
42:7:3=6:3=2
c) 7-9×3+16:4=7-27+4=24
(15-6×2)+8×6=(15-12)+48=3+48=51
d) 36+8×3-6×7=36+24-42=60-42=18
72:8+(24-3×7)=9+(24-21)=9+3=12
3×2×7 =42, 40÷5÷4=2,
4×2×7=56,42÷7÷3=2,
71-9×3+16:4=68,(15-6×2) +8×6=50,
36+8×3-6×7=18,72÷8+(24-3×7)=12
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.