Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Se aplică teroema lui Herron
A = √p(p-a)(p-b)(p-c), unde p = semiperimetrul = (a+b+c)/2, a,b,c fiind lungimile laturilor triunghiului.
În cazul nostru p = 9 cm, iar A = √(9*2*3*4) = 6√6cm²
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.